Ricotta Pannenkoeken Recept
Heerlijke en luchtige pannenkoeken gemaakt met ricotta.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 250 g Ricotta
- 150 g Bloem
- 2 Eieren
- 250 ml Melk
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
- 1 el Suiker
- 1 el Boter Gesmolten
In een grote kom, meng de ricotta, eieren, melk en gesmolten boter.
Voeg de bloem, bakpoeder, zout en suiker toe. Meng tot een glad beslag.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje boter toe.
Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak tot er belletjes verschijnen. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
Herhaal met de rest van het beslag. Serveer warm met je favoriete toppings.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 2mg