Restjes Aardappelpannenkoeken Recept
Een heerlijk recept om restjes aardappelen om te toveren in smakelijke pannenkoeken.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 500 g Gekookte aardappelen restjes
- 2 Eieren
- 100 g Bloem
- 100 ml Melk
- 1 tl Zout
- 1 tl Peper
- 2 el Boter voor bakken
Stamp de gekookte aardappelen fijn in een mengkom.
Voeg de eieren, bloem, melk, zout en peper toe. Meng goed tot een glad beslag.
Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Schep een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
Herhaal tot al het beslag op is. Serveer warm.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 6g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Potato Pancakes, Aardappelpannenkoeken