Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Reese's Pindakaas Cupcake Recept
Heerlijke cupcakes met de smaak van Reese's pindakaas cups.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
40
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
porties
Calorieën:
300
kcal
Ingrediënten
Cupcakes
120
g
Bloem
150
g
Suiker
1
tl
Bakpoeder
½
tl
Zout
120
ml
Melk
60
ml
Plantaardige olie
1
tl
Vanille-extract
1
stuk
Ei
Topping
200
g
Pindakaas
100
g
Poedersuiker
60
ml
Melk
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats cupcakevormpjes in een muffinvorm.
In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg melk, olie, vanille-extract en ei toe. Mix tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
Bak 18-20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen.
Voor de topping, meng pindakaas, poedersuiker en melk tot een glad mengsel.
Versier de afgekoelde cupcakes met de pindakaastopping.
Voedingswaarde
Calories:
300
kcal
|
Carbohydrates:
35
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
150
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cupcake, Pindakaas
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!