Ga terug
+ servings
recept-voor-corned-beef-sandwich

Recept voor Corned Beef Sandwich

Een heerlijke en eenvoudige corned beef sandwich die perfect is voor de lunch.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 5 minuten
Totale Tijd: 15 minuten
Cursus: Lunch
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 2 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 4 plakken Corned beef
  • 4 plakken Brood geroosterd
  • 2 el Mayonaise
  • 2 el Mosterd
  • 4 blaadjes Sla
  • 1 stuk Tomaat in plakjes

Instructies 

  1. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de corned beef lichtjes aan beide kanten.
  2. Rooster het brood tot het goudbruin is.
  3. Besmeer twee sneetjes brood met mayonaise en de andere twee met mosterd.
  4. Leg de corned beef op de sneetjes brood met mayonaise.
  5. Voeg sla en tomaat toe.
  6. Bedek met de sneetjes brood met mosterd en snijd de sandwiches doormidden.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 15g | Fat: 18g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 4g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Sandwich
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!