Poundcake Cupcakes Recept
Heerlijke poundcake cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g boter op kamertemperatuur
- 200 g suiker
- 4 eieren
- 200 g bloem gezeefd
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl vanille-extract
- snufje zout
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een muffinblik in of gebruik papieren vormpjes.
Klop de boter en suiker romig in een mengkom.
Voeg één voor één de eieren toe en mix goed na elke toevoeging.
Zeef de bloem en bakpoeder en voeg dit toe aan het beslag. Meng goed.
Voeg het vanille-extract en een snufje zout toe. Meng tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de vormpjes en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 4g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg