Pompoen Speculaasbrood met Geroosterde Marshmallows Recept
Heerlijk herfstbrood met de warme smaken van speculaas en pompoen, afgemaakt met geroosterde marshmallows.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Pompoenpuree
- 150 g Bloem
- 100 g Suiker
- 2 tl Speculaaskruiden
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
- 2 stuks Eieren
- 50 g Boter, gesmolten
- 100 g Marshmallows
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
In een grote kom, meng de pompoenpuree, suiker, eieren en gesmolten boter.
Voeg de bloem, speculaaskruiden, bakpoeder en zout toe. Meng goed.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak gedurende 60 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Haal het brood uit de oven en verdeel de marshmallows over de bovenkant.
Zet het brood terug in de oven en bak nog 5-10 minuten tot de marshmallows goudbruin zijn.
Laat afkoelen voor het aansnijden.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 4g | Fat: 8g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Marshmallows, Pompoen, Pumpkin, Speculaas