Ga terug
+ servings
pompoen-dump-cake-recept

Pompoen Dump Cake Recept

Een heerlijk en eenvoudig pompoen dump cake recept.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 50 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 425 g Pompoenpuree
  • 400 ml Gecondenseerde melk
  • 3 stuks Eieren
  • 200 g Suiker
  • 1 tl Kaneel
  • 1 tl Gemberpoeder
  • 1 tl Nootmuskaat
  • 1 snufje Zout
  • 1 pak Gele cakemix
  • 115 g Boter gesmolten

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een bakvorm in.
  3. In een grote kom, meng de pompoenpuree, gecondenseerde melk, eieren, suiker, kaneel, gemberpoeder, nootmuskaat en zout.
  4. Giet het mengsel in de bakvorm.
  5. Strooi de cakemix gelijkmatig over het pompoenmengsel.
  6. Giet de gesmolten boter over de cakemix.
  7. Bak gedurende 50 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  8. Laat afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 10000IU | Vitamin C: 3mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Pompoen, Pumpkin
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!