Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Pompoen Dump Cake Recept
Een heerlijk en eenvoudig pompoen dump cake recept.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
50
minuten
min
Totale Tijd:
1
uur
uur
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
8
porties
Calorieën:
350
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
425
g
Pompoenpuree
400
ml
Gecondenseerde melk
3
stuks
Eieren
200
g
Suiker
1
tl
Kaneel
1
tl
Gemberpoeder
1
tl
Nootmuskaat
1
snufje
Zout
1
pak
Gele cakemix
115
g
Boter
gesmolten
Instructies
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vet een bakvorm in.
In een grote kom, meng de pompoenpuree, gecondenseerde melk, eieren, suiker, kaneel, gemberpoeder, nootmuskaat en zout.
Giet het mengsel in de bakvorm.
Strooi de cakemix gelijkmatig over het pompoenmengsel.
Giet de gesmolten boter over de cakemix.
Bak gedurende 50 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het serveren.
Voedingswaarde
Calories:
350
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
9
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
30
g
|
Vitamin A:
10000
IU
|
Vitamin C:
3
mg
|
Calcium:
150
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pompoen, Pumpkin
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!