Pompoen Chocolade Chip Koekjes Recept
Heerlijke pompoen chocolade chip koekjes, perfect voor de herfst.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 2 cups Bloem
- 1 teaspoon Bakpoeder
- 1 teaspoon Baking Soda
- 1 teaspoon Kaneel
- ½ teaspoon Zout
- ½ cup Boter gesmolten
- 1 cup Bruine Suiker gepakt
- ½ cup Witte Suiker
- 1 cup Pompoenpuree
- 1 teaspoon Vanille-extract
- 1 ½ cups Chocolade Chips
Verwarm de oven voor op 175°C (350°F).
In een grote kom, meng bloem, bakpoeder, baking soda, kaneel en zout.
In een andere kom, klop de gesmolten boter en beide suikers samen tot een glad mengsel.
Voeg de pompoenpuree en vanille-extract toe aan het botermengsel en meng goed.
Voeg de droge ingrediënten toe aan het natte mengsel en roer tot gecombineerd.
Roer de chocolade chips erdoor.
Laat het deeg vallen met eetlepels op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak 10-12 minuten of tot de randen lichtbruin zijn.
Laat de koekjes 5 minuten afkoelen op de bakplaat voordat je ze naar een rooster verplaatst om volledig af te koelen.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 2g | Fat: 6g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 100mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 2000IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg