Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Pizza Deeg Recept
Een eenvoudig recept voor het maken van pizzadeeg thuis.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Rijstijd
1
uur
uur
Totale Tijd:
1
uur
uur
15
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Deeg Ingrediënten
500
g
Bloem
Type 00
300
ml
Water
Lauw
7
g
Droge gist
10
g
Zout
30
ml
Olijfolie
Instructies
1. Meng de bloem en het zout in een grote mengkom.
2. Los de gist op in het lauwe water en laat het 5 minuten staan.
3. Voeg het gistmengsel en de olijfolie toe aan de bloem. Meng tot een deeg.
4. Kneed het deeg 10 minuten tot het glad en elastisch is.
5. Dek de kom af met plasticfolie en laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.
6. Verdeel het deeg in porties en rol het uit tot pizzabodems.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
250
mg
|
Fiber:
2
g
|
Calcium:
10
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pizza, Pizzadeeg
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!