Pistachebrood Recept
Heerlijk pistachebrood, perfect voor ontbijt of als tussendoortje.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Bloem
- 100 g Suiker
- 100 g Gehakte pistachenoten
- 2 Eieren
- 100 ml Melk
- 50 g Boter gesmolten
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, gehakte pistachenoten, bakpoeder en zout.
Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak gedurende 45 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 12g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Pistachio Bread, Pistachebrood