Pindakaasta Cake Recept
Een heerlijke cake met pindakaas smaak.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g pindakaas
- 150 g suiker
- 3 eieren
- 1 theelepel vanille-extract
- 100 g bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 snufje zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng pindakaas en suiker tot een glad mengsel.
Voeg de eieren één voor één toe, goed roeren na elke toevoeging.
Voeg vanille-extract toe en meng goed.
Zeef bloem, bakpoeder en zout samen en voeg toe aan het natte mengsel. Meng tot een glad beslag.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak gedurende 30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 50mg | Iron: 1.5mg