Ga terug
+ servings
pindakaaskoekjes-recept

Pindakaaskoekjes Recept

Heerlijke pindakaaskoekjes die makkelijk te maken zijn.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 24 koekjes
Calorieën: 100 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Pindakaas
  • 100 g Suiker
  • 1 stuk Ei

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix de pindakaas, suiker en het ei in een mengkom.
  3. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Druk de balletjes plat met een vork.
  5. Bak de koekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 100kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 4g | Fat: 6g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 50mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 7g | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!