Ga terug
+ servings
pindakaas-snoepbloesems-recept

Pindakaas Snoepbloesems Recept

Heerlijke pindakaas snoepbloesems, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 cup Pindakaas
  • 1 cup Suiker
  • 1 stuk Ei
  • 1 tl Vanille-extract
  • 24 stuk Chocolade Kisses

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Mix pindakaas, suiker, ei en vanille-extract in een mengkom.
  3. Rol het deeg in balletjes en plaats ze op de bakplaat.
  4. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Druk direct na het bakken een chocolade kiss in elk koekje.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18g | Protein: 4g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 100mg | Potassium: 120mg | Fiber: 1g | Sugar: 12g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Peanut Butter Blossoms, Pindakaas Snoepbloesems
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!