Ga terug
+ servings
pindakaas-fudge-met-marshmallow-creme-recept

Pindakaas Fudge met Marshmallow Crème Recept

Heerlijke pindakaas fudge met marshmallow crème, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 20 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 2 kopjes suiker
  • ½ kopje melk
  • 1 kopje pindakaas
  • 1 pot marshmallow crème
  • 1 tl vanille-extract

Instructies 

  1. Vet een bakvorm in.
  2. Verwarm de suiker en melk in een pan op middelhoog vuur tot het kookt.
  3. Roer constant en laat het 5 minuten koken.
  4. Haal van het vuur en voeg de pindakaas, marshmallow crème en vanille-extract toe.
  5. Roer tot alles goed gemengd is.
  6. Giet het mengsel in de bakvorm en laat het afkoelen.
  7. Snijd in blokjes en serveer.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 100mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Fudge, Pindakaas, Marshmallow
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!