Ga terug
+ servings
pindakaas-chocoladekoekjes-recept

Pindakaas Chocoladekoekjes Recept

Heerlijke pindakaas chocoladekoekjes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 24 koekjes
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Pindakaas
  • 100 g Boter op kamertemperatuur
  • 150 g Suiker
  • 1 stuk Ei
  • 200 g Bloem
  • 1 tl Bakpoeder
  • 100 g Chocoladechips

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de boter en suiker romig in een mengkom.
  3. Voeg de pindakaas en het ei toe en meng goed.
  4. Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel.
  5. Roer de chocoladechips erdoor.
  6. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat.
  7. Bak de koekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18g | Protein: 4g | Fat: 8g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 100mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 50IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!