Pindakaas Chocoladekoekjes Recept
Heerlijke pindakaas chocoladekoekjes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Pindakaas
- 100 g Boter op kamertemperatuur
- 150 g Suiker
- 1 stuk Ei
- 200 g Bloem
- 1 tl Bakpoeder
- 100 g Chocoladechips
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de boter en suiker romig in een mengkom.
Voeg de pindakaas en het ei toe en meng goed.
Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel.
Roer de chocoladechips erdoor.
Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat.
Bak de koekjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18g | Protein: 4g | Fat: 8g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 100mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 50IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg