Pindakaas Bananen Pannenkoeken Recept
Heerlijke pannenkoeken met pindakaas en banaan. Perfect voor ontbijt of lunch.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 2 stuks Bananen rijp
- 2 eetlepels Pindakaas
- 150 gram Bloem
- 250 ml Melk
- 2 stuks Eieren
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1 snufje Zout
Prak de bananen in een mengkom.
Voeg de pindakaas toe en meng goed.
Voeg de bloem, melk, eieren, bakpoeder en zout toe. Meng tot een glad beslag.
Verhit een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Giet een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoek tot er belletjes verschijnen. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
Herhaal met de rest van het beslag.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 8g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1.5mg
Banana/Banaan, Pancakes/Pannenkoeken, Peanut Butter/Pindakaas