Ga terug
+ servings
pindakaas-bananen-pannenkoeken-recept

Pindakaas Bananen Pannenkoeken Recept

Heerlijke pannenkoeken met pindakaas en banaan. Perfect voor ontbijt of lunch.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt, Lunch, Lunch
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 2 stuks Bananen rijp
  • 2 eetlepels Pindakaas
  • 150 gram Bloem
  • 250 ml Melk
  • 2 stuks Eieren
  • 1 theelepel Bakpoeder
  • 1 snufje Zout

Instructies 

  1. Prak de bananen in een mengkom.
  2. Voeg de pindakaas toe en meng goed.
  3. Voeg de bloem, melk, eieren, bakpoeder en zout toe. Meng tot een glad beslag.
  4. Verhit een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  5. Giet een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoek tot er belletjes verschijnen. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
  6. Herhaal met de rest van het beslag.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 8g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1.5mg

Trefwoorden

Banana/Banaan, Pancakes/Pannenkoeken, Peanut Butter/Pindakaas
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!