Go Back
+ servings
pesto-bladerdeeg-spiraalrecept

Pesto Bladerdeeg Spiraalrecept

Een heerlijk en eenvoudig recept voor een bladerdeegspiraal met pesto.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 30 minutes
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Italiaans, Italian
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 1 rol Bladerdeeg kant-en-klaar
  • 4 eetlepels Pesto groen of rood
  • 1 stuk Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Besmeer het bladerdeeg met pesto.
  4. Rol het bladerdeeg op en snijd het in dunne plakjes.
  5. Leg de plakjes plat op de bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
  6. Bak de spiraaltjes in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 3g | Fat: 9g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 200mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Pesto
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!