Pesto Bladerdeeg Spiraalrecept
Een heerlijk en eenvoudig recept voor een bladerdeegspiraal met pesto.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 1 rol Bladerdeeg kant-en-klaar
- 4 eetlepels Pesto groen of rood
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besmeer het bladerdeeg met pesto.
Rol het bladerdeeg op en snijd het in dunne plakjes.
Leg de plakjes plat op de bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
Bak de spiraaltjes in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 3g | Fat: 9g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 200mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg