Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Pesto Bladerdeeg Spiraalrecept
Een heerlijk en eenvoudig recept voor een bladerdeegspiraal met pesto.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minutes
mins
Kooktijd:
20
minutes
mins
Totale Tijd:
30
minutes
mins
Cursus:
Snack, Tussendoortje
Keuken:
Italiaans, Italian
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
1
rol
Bladerdeeg
kant-en-klaar
4
eetlepels
Pesto
groen of rood
1
stuk
Ei
losgeklopt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besmeer het bladerdeeg met pesto.
Rol het bladerdeeg op en snijd het in dunne plakjes.
Leg de plakjes plat op de bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
Bak de spiraaltjes in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
15
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
9
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
20
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
50
IU
|
Vitamin C:
1
mg
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Bladerdeeg, Pesto
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!