Perzikbroodrecept
Een heerlijk recept voor perzikbrood, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 2 stuks Perziken geschild en in stukjes
- 200 gram Bloem
- 150 gram Suiker
- 2 stuks Eieren
- 100 gram Boter gesmolten
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1 snufje Zout
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg de eieren en gesmolten boter toe en meng goed.
Spatel de stukjes perzik door het beslag.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak het brood in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 120mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 30mg | Iron: 1mg