Peren en Blauwe Kaas Deegdriehoekjes Recept
Een heerlijk en eenvoudig recept voor peren en blauwe kaas deegdriehoekjes.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 stuk Bladerdeeg ontdooid
- 2 stuks Peren geschild en in plakjes
- 100 gram Blauwe Kaas verkruimeld
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
Leg een paar plakjes peer en wat verkruimelde blauwe kaas op elk vierkant.
Vouw de vierkanten diagonaal om driehoeken te vormen en druk de randen aan.
Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei.
Leg de driehoeken op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze goudbruin zijn.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 8g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Blauwe Kaas, Blue Cheese, Deegdriehoekjes, Pastry Triangles, Peren, Pears