Pepperoni Brood Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor zelfgemaakt pepperoni brood.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 500 g Bloem
- 7 g Droge gist
- 300 ml Water lauw
- 1 tl Zout
- 2 el Olijfolie
- 150 g Pepperoni in plakjes
- 200 g Mozzarella geraspt
Verwarm de oven voor op 220°C.
In een mengkom, combineer bloem, gist en zout.
Voeg het water en de olijfolie toe en kneed tot een soepel deeg.
Laat het deeg 30 minuten rijzen.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak.
Beleg het deeg met pepperoni en mozzarella.
Rol het deeg op en plaats op een bakplaat.
Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 15g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 200mg | Iron: 3mg
Pepperoni Bread, Pepperoni Brood