Ga terug
+ servings
pepperoni-brood-recept

Pepperoni Brood Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor zelfgemaakt pepperoni brood.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 40 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 500 g Bloem
  • 7 g Droge gist
  • 300 ml Water lauw
  • 1 tl Zout
  • 2 el Olijfolie
  • 150 g Pepperoni in plakjes
  • 200 g Mozzarella geraspt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. In een mengkom, combineer bloem, gist en zout.
  3. Voeg het water en de olijfolie toe en kneed tot een soepel deeg.
  4. Laat het deeg 30 minuten rijzen.
  5. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak.
  6. Beleg het deeg met pepperoni en mozzarella.
  7. Rol het deeg op en plaats op een bakplaat.
  8. Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 15g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Trefwoorden

Pepperoni Bread, Pepperoni Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!