Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Pannenkoekenrecept
Een eenvoudig en heerlijk pannenkoekenrecept.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minutes
mins
Kooktijd:
20
minutes
mins
Totale Tijd:
30
minutes
mins
Cursus:
Breakfast/Ontbijt
Keuken:
Dutch/Nederlands
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Basis ingrediënten
200
g
Bloem
400
ml
Melk
2
Eieren
1
snufje
Zout
1
el
Boter
voor bakken
Instructies
Doe de bloem en het zout in een kom.
Voeg de eieren en de helft van de melk toe. Klop tot een glad beslag.
Voeg de rest van de melk toe en klop opnieuw.
Verhit een beetje boter in een koekenpan.
Giet een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
Herhaal tot al het beslag op is.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
22
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
3
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Pancakes/Pannenkoeken
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!