Pannenkoekenrecept
Een eenvoudig en heerlijk pannenkoekenrecept.
Print Recept
Pin Dit
Basis ingrediënten
- 200 g Bloem
- 400 ml Melk
- 2 Eieren
- 1 snufje Zout
- 1 el Boter voor bakken
Doe de bloem en het zout in een kom.
Voeg de eieren en de helft van de melk toe. Klop tot een glad beslag.
Voeg de rest van de melk toe en klop opnieuw.
Verhit een beetje boter in een koekenpan.
Giet een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
Herhaal tot al het beslag op is.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 6g | Fat: 4g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 3g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg