Pannenkoek Cupcakes Recept
Heerlijke pannenkoek cupcakes, perfect voor ontbijt of als tussendoortje.
Print Recept
Pin Dit
Hoofd Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 300 ml Melk
- 2 Eieren
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
- 50 g Suiker
- 50 g Gesmolten boter
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een muffinblik in.
In een grote kom, meng bloem, bakpoeder, zout en suiker.
Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.
Giet het beslag in het muffinblik en bak 20 minuten of tot goudbruin.
Laat afkoelen en serveer.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 4g | Fat: 5g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg