Ga terug
+ servings
pannenkoek-cupcakes-recept

Pannenkoek Cupcakes Recept

Heerlijke pannenkoek cupcakes, perfect voor ontbijt of als tussendoortje.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 12 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofd Ingrediënten

  • 200 g Bloem
  • 300 ml Melk
  • 2 Eieren
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 snufje Zout
  • 50 g Suiker
  • 50 g Gesmolten boter

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en vet een muffinblik in.
  2. In een grote kom, meng bloem, bakpoeder, zout en suiker.
  3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.
  4. Giet het beslag in het muffinblik en bak 20 minuten of tot goudbruin.
  5. Laat afkoelen en serveer.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 4g | Fat: 5g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Pancake, Pannenkoek
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!