Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenpannenkoekenrecept
Heerlijke ovenpannenkoeken die makkelijk te maken zijn.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
30
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
Dutch, Nederlands
Porties:
4
servings
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
200
g
Bloem
400
ml
Melk
2
Eieren
1
tl
Zout
1
el
Suiker
50
g
Boter
gesmolten
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
In een grote kom, meng bloem, melk, eieren, zout en suiker tot een glad beslag.
Voeg de gesmolten boter toe en meng goed.
Giet het beslag in een ingevette ovenschaal.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot goudbruin en gaar.
Serveer warm met stroop of poedersuiker.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
8
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pancake, Pannenkoek
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!