Ovengebakken Kippenfajitas Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor ovengebakken kippenfajitas.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 500 g Kipfilet in reepjes gesneden
- 1 stuk Rode paprika in reepjes gesneden
- 1 stuk Gele paprika in reepjes gesneden
- 1 stuk Groene paprika in reepjes gesneden
- 1 stuk Ui in dunne plakjes gesneden
- 2 el Olijfolie
- 1 el Chilipoeder
- 1 tl Komijnpoeder
- 1 tl Paprikapoeder
- 1 tl Zout
- 1 tl Zwarte peper
- 8 stuks Tortilla's
Verwarm de oven voor op 200°C.
Doe de kip, paprika's en ui in een grote mengkom.
Voeg de olijfolie, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Meng goed.
Verspreid het mengsel gelijkmatig over een bakplaat.
Bak in de oven gedurende 25 minuten, of tot de kip gaar is.
Serveer de kippenfajitas met warme tortilla's.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg