Ga terug
+ servings
open-faced-tonijn-smelt-sandwich-recept

Open-Faced Tonijn Smelt Sandwich Recept

Een heerlijke open-faced sandwich met tonijn en gesmolten kaas.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 5 minuten
Totale Tijd: 15 minuten
Cursus: Lunch, Lunch
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 2 servings
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 blik Tonijn uitgelekt
  • 2 plakken Kaas
  • 2 sneetjes Brood
  • 1 eetlepel Mayonaise
  • 1 theelepel Mosterd
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Mix de tonijn, mayonaise, mosterd, zout en peper in een kom.
  3. Verdeel het tonijnmengsel over de sneetjes brood.
  4. Leg een plak kaas op elk broodje.
  5. Leg de broodjes op een bakplaat en bak ze in de oven voor 5 minuten of tot de kaas gesmolten is.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Sandwich, Broodje
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!