Open-Faced Tonijn Smelt Sandwich Recept
Een heerlijke open-faced sandwich met tonijn en gesmolten kaas.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 blik Tonijn uitgelekt
- 2 plakken Kaas
- 2 sneetjes Brood
- 1 eetlepel Mayonaise
- 1 theelepel Mosterd
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Mix de tonijn, mayonaise, mosterd, zout en peper in een kom.
Verdeel het tonijnmengsel over de sneetjes brood.
Leg een plak kaas op elk broodje.
Leg de broodjes op een bakplaat en bak ze in de oven voor 5 minuten of tot de kaas gesmolten is.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg