Ga terug
+ servings
ongezuurd-brood-recept

Ongezuurd Brood Recept

Een eenvoudig recept voor ongezuurd brood.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Bijgerecht, Side Dish
Keuken: Universal, Universeel
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 250 g Bloem
  • 150 ml Water
  • 1 tl Zout
  • 1 el Olijfolie

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Mix de bloem en zout in een mengkom.
  3. Voeg het water en de olijfolie toe en kneed tot een soepel deeg.
  4. Rol het deeg uit tot een platte schijf.
  5. Leg het deeg op een bakplaat en bak 20 minuten in de oven.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 2g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 400mg | Potassium: 50mg | Fiber: 2g | Calcium: 20mg | Iron: 1.5mg

Trefwoorden

Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!