Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Ongezuurd Brood Recept
Een eenvoudig recept voor ongezuurd brood.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
30
minuten
min
Cursus:
Bijgerecht, Side Dish
Keuken:
Universal, Universeel
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
250
g
Bloem
150
ml
Water
1
tl
Zout
1
el
Olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Mix de bloem en zout in een mengkom.
Voeg het water en de olijfolie toe en kneed tot een soepel deeg.
Rol het deeg uit tot een platte schijf.
Leg het deeg op een bakplaat en bak 20 minuten in de oven.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
2
g
|
Saturated Fat:
0.5
g
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
2
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1.5
mg
Trefwoorden
Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!