Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Mini Eicupcakes Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor mini eicupcakes.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minutes
mins
Kooktijd:
15
minutes
mins
Totale Tijd:
25
minutes
mins
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
Dutch/Nederlands
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
2
Eieren
50
g
Bloem
50
g
Suiker
1
tl
Bakpoeder
50
g
Boter
gesmolten
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren en suiker samen in een mengkom.
Voeg de bloem en bakpoeder toe en meng goed.
Giet de gesmolten boter erbij en roer tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes.
Bak de cupcakes 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen voor het serveren.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
6
g
|
Saturated Fat:
3
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
50
mg
|
Potassium:
30
mg
|
Sugar:
10
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cupcakes, Eicupcakes
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!