Go Back
+ servings
mini-eicupcakes-recept

Mini Eicupcakes Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor mini eicupcakes.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minutes
Kooktijd: 15 minutes
Totale Tijd: 25 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 2 Eieren
  • 50 g Bloem
  • 50 g Suiker
  • 1 tl Bakpoeder
  • 50 g Boter gesmolten

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de eieren en suiker samen in een mengkom.
  3. Voeg de bloem en bakpoeder toe en meng goed.
  4. Giet de gesmolten boter erbij en roer tot een glad beslag.
  5. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes.
  6. Bak de cupcakes 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Laat afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 3g | Fat: 6g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 50mg | Potassium: 30mg | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cupcakes, Eicupcakes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!