Ga terug
+ servings
mille-feuille-napoleon-bladerdeeg-recept

Mille Feuille Napoleon Bladerdeeg Recept

Een heerlijk Frans dessert bestaande uit lagen bladerdeeg en romige vulling.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: French, Frans
Porties: 8 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Bladerdeeg

  • 500 g Bladerdeeg

Vulling

  • 500 ml Slagroom
  • 100 g Suiker
  • 1 tl Vanille-extract

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in gelijke rechthoeken.
  3. Leg de rechthoeken op een bakplaat en bak ze 15-20 minuten tot ze goudbruin zijn.
  4. Klop de slagroom met suiker en vanille-extract stijf.
  5. Laag de gebakken bladerdeeg met de slagroomvulling.
  6. Bestrooi met poedersuiker en serveer.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Mille Feuille, Napoleon, Bladerdeeg
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!