Mille Feuille Napoleon Bladerdeeg Recept
Een heerlijk Frans dessert bestaande uit lagen bladerdeeg en romige vulling.
Print Recept
Pin Dit
Vulling
- 500 ml Slagroom
- 100 g Suiker
- 1 tl Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in gelijke rechthoeken.
Leg de rechthoeken op een bakplaat en bak ze 15-20 minuten tot ze goudbruin zijn.
Klop de slagroom met suiker en vanille-extract stijf.
Laag de gebakken bladerdeeg met de slagroomvulling.
Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Mille Feuille, Napoleon, Bladerdeeg