Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Mediterrane Gebakken Kippenborst Recept
Een heerlijk recept voor gebakken kippenborst met mediterrane smaken.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Mediterranean, Mediterraan
Porties:
4
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
4
stuks
Kippenborstfilets
2
el
Olijfolie
1
tl
Gedroogde oregano
1
tl
Gedroogde tijm
1
tl
Knoflookpoeder
1
tl
Paprikapoeder
naar smaak
Zout en peper
Instructies
Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Kruid de kippenborstfilets met oregano, tijm, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.
Leg de kippenborstfilets in de pan en bak ze 5-7 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin en gaar zijn.
Haal de kip uit de pan en laat 5 minuten rusten voordat je ze serveert.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
2
g
|
Protein:
30
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
75
mg
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
400
mg
|
Fiber:
1
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Chicken, Kip
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!