Go Back
+ servings
marshmallow-fondant-recept

Marshmallow Fondant

Een eenvoudige en heerlijke marshmallow fondant recept.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 10 minutes
Totale Tijd: 25 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 10 servings
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 450 g Mini Marshmallows
  • 2 tablespoon Water
  • 900 g Powdered Sugar sifted
  • 1 tablespoon Vegetable Shortening for greasing

Instructies 

  1. Doe de marshmallows en het water in een grote magnetronbestendige kom.
  2. Magnetron op hoge stand voor 30 seconden, roer, en herhaal tot de marshmallows volledig gesmolten zijn.
  3. Voeg geleidelijk de poedersuiker toe, roer tot een kleverige massa ontstaat.
  4. Vet je handen en het werkoppervlak in met plantaardig vet. Kneed het mengsel tot een gladde fondant.
  5. Rol de fondant uit met een deegroller tot de gewenste dikte.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 37g | Sodium: 20mg | Sugar: 30g

Trefwoorden

Fondant, Marshmallow Fondant
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!