Marmer Cake Recept
Een heerlijke marmercake die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g boter op kamertemperatuur
- 200 g suiker
- 4 eieren
- 200 g bloem gezeefd
- 1 tl bakpoeder
- 2 el cacaopoeder
- 2 el melk
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de boter en suiker romig.
Voeg één voor één de eieren toe en mix goed door.
Zeef de bloem en bakpoeder en voeg toe aan het mengsel.
Verdeel het beslag in tweeën. Voeg aan één deel de cacaopoeder en melk toe en meng goed.
Schep om en om het vanille- en chocoladebeslag in een ingevette cakevorm.
Bak de cake in 45 minuten gaar.
Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Cake, Marmer Cake, Bakken