Mango Brood Recept
Een heerlijk recept voor mango brood, perfect voor ontbijt of als tussendoortje.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 2 cups Bloem
- 1 cup Suiker
- 1 teaspoon Bakpoeder
- ½ teaspoon Zout
- 1 cup Gepureerde mango vers of uit blik
- ½ cup Plantaardige olie
- 2 Eieren licht geklopt
- 1 teaspoon Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 175°C (350°F).
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
In een andere kom, meng de gepureerde mango, olie, eieren en vanille-extract.
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en meng tot alles net gecombineerd is.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak gedurende 60 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat het brood 10 minuten afkoelen in de vorm, haal het dan uit de vorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg