Low Carb Roomkaaspannenkoeken Recept
Een heerlijk laag koolhydraat pannenkoekenrecept met roomkaas.
Print Recept
Pin Dit
Pannenkoekenbeslag
- 200 g Roomkaas
- 4 Eieren
- 60 ml Melk
- 1 tl Vanille-extract
- 1 el Kokosmeel
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
1. Meng de roomkaas en eieren in een kom tot een glad mengsel.
2. Voeg de melk en vanille-extract toe en meng goed.
3. Voeg het kokosmeel, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag.
4. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet licht in.
5. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak tot er bellen aan de oppervlakte verschijnen, draai dan om en bak de andere kant goudbruin.
6. Herhaal met het resterende beslag.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 120mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Low Carb, Laag Koolhydraat