Ga terug
+ servings
low-carb-roomkaaspannenkoeken-recept

Low Carb Roomkaaspannenkoeken Recept

Een heerlijk laag koolhydraat pannenkoekenrecept met roomkaas.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 servings
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Pannenkoekenbeslag

  • 200 g Roomkaas
  • 4 Eieren
  • 60 ml Melk
  • 1 tl Vanille-extract
  • 1 el Kokosmeel
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 snufje Zout

Instructies 

  1. 1. Meng de roomkaas en eieren in een kom tot een glad mengsel.
  2. 2. Voeg de melk en vanille-extract toe en meng goed.
  3. 3. Voeg het kokosmeel, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag.
  4. 4. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en vet licht in.
  5. 5. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak tot er bellen aan de oppervlakte verschijnen, draai dan om en bak de andere kant goudbruin.
  6. 6. Herhaal met het resterende beslag.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 120mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Low Carb, Laag Koolhydraat
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!