Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Low Carb Amandel Kaneel Boterkoekjes Recept
Een heerlijk recept voor koolhydraatarme amandel kaneel boterkoekjes.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
15
minuten
min
Totale Tijd:
30
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
Dutch, Nederlands
Porties:
12
koekjes
Calorieën:
120
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
200
g
Amandelmeel
100
g
Boter
kamertemperatuur
50
g
Erythritol
1
tl
Kaneel
1
stuk
Ei
1
tl
Vanille-extract
1
snufje
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
In een grote mengkom, meng de boter en erythritol tot een romig mengsel.
Voeg het ei en vanille-extract toe en meng goed.
Voeg het amandelmeel, kaneel en zout toe en meng tot een deeg.
Maak kleine balletjes van het deeg en druk ze plat op de bakplaat.
Bak de koekjes 12-15 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
Laat de koekjes volledig afkoelen op een rooster.
Voedingswaarde
Calories:
120
kcal
|
Carbohydrates:
2
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
11
g
|
Saturated Fat:
4
g
|
Cholesterol:
20
mg
|
Sodium:
50
mg
|
Potassium:
30
mg
|
Fiber:
1
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
30
mg
|
Iron:
0.5
mg
Trefwoorden
Koolhydraatarm, Low Carb
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!