Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Linzen Flatbread Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor linzen flatbread.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
30
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Middle Eastern, Midden-Oosters
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Flatbread Ingrediënten
200
g
Rode linzen
gedroogd
300
ml
Water
1
tl
Zout
Instructies
Spoel de linzen af en laat ze 2 uur weken in water.
Giet de linzen af en doe ze in een blender met 300 ml vers water en zout. Blend tot een glad beslag.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
Giet een pollepel beslag in de pan en bak tot de bovenkant droog is. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
Herhaal met de rest van het beslag.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
25
g
|
Protein:
10
g
|
Fat:
1
g
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
500
mg
|
Fiber:
8
g
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
10
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
30
mg
|
Iron:
3
mg
Trefwoorden
Flatbread, Linzenbrood
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!