Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Libanees Bergbrood Recept
Een heerlijk Libanees broodrecept dat perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minutes
mins
Kooktijd:
30
minutes
mins
Totale Tijd:
50
minutes
mins
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Lebanese, Libanees
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Main Ingredients
500
g
Bloem
10
g
Zout
7
g
Droge gist
300
ml
Water
lauw
2
el
Olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
Mix bloem, zout en gist in een kom.
Voeg water en olijfolie toe en kneed tot een soepel deeg.
Laat het deeg 30 minuten rijzen.
Vorm het deeg tot een bol en leg op een bakplaat.
Bak het brood 30 minuten in de oven.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
3
g
|
Saturated Fat:
0.5
g
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!