Ga terug
+ servings
lasagna-cupcakes-recept

Lasagna Cupcakes Recept

Mini lasagna's in cupcakevorm, perfect voor feestjes.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 servings
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 12 pieces Wonton Wrappers
  • 1 cup Ricotta Cheese
  • 1 cup Marinara Sauce
  • 1 cup Mozzarella Cheese, shredded
  • ½ cup Parmesan Cheese, grated
  • 1 lb Ground Beef
  • 1 teaspoon Italian Seasoning
  • 1 clove Garlic, minced
  • to taste Salt and Pepper

Instructies 

  1. 1. Verwarm de oven voor op 375°F (190°C).
  2. 2. Bak het gehakt met de knoflook en Italiaanse kruiden tot het gaar is. Breng op smaak met zout en peper.
  3. 3. Vet een muffinvorm in en plaats een wontonvel in elke holte.
  4. 4. Voeg een laagje ricotta, gevolgd door een laagje gehakt, marinara saus en mozzarella toe. Herhaal de lagen en eindig met een laagje Parmezaanse kaas.
  5. 5. Bak 20-25 minuten tot de kaas goudbruin is.
  6. 6. Laat 5 minuten afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 18g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 4g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 6mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Lasagna, Cupcakes, Party Food, Feesteten
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!