Lasagna Cupcakes Recept
Mini lasagna's in cupcakevorm, perfect voor feestjes.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 12 pieces Wonton Wrappers
- 1 cup Ricotta Cheese
- 1 cup Marinara Sauce
- 1 cup Mozzarella Cheese, shredded
- ½ cup Parmesan Cheese, grated
- 1 lb Ground Beef
- 1 teaspoon Italian Seasoning
- 1 clove Garlic, minced
- to taste Salt and Pepper
1. Verwarm de oven voor op 375°F (190°C).
2. Bak het gehakt met de knoflook en Italiaanse kruiden tot het gaar is. Breng op smaak met zout en peper.
3. Vet een muffinvorm in en plaats een wontonvel in elke holte.
4. Voeg een laagje ricotta, gevolgd door een laagje gehakt, marinara saus en mozzarella toe. Herhaal de lagen en eindig met een laagje Parmezaanse kaas.
5. Bak 20-25 minuten tot de kaas goudbruin is.
6. Laat 5 minuten afkoelen voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 18g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 4g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 6mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg
Lasagna, Cupcakes, Party Food, Feesteten