Kweepeer Bladerdeeg Vierkantjes Recept
Heerlijke bladerdeeg vierkantjes gevuld met kweepeer. Perfect voor een zoete traktatie.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 2 stuks kweepeer geschild en in blokjes
- 50 gram suiker
- 1 theelepel kaneel
- 1 stuk ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
Verdeel de kweepeerblokjes over de vierkanten.
Bestrooi met suiker en kaneel.
Vouw de vierkanten dicht en druk de randen aan.
Bestrijk met losgeklopt ei.
Bak 20 minuten in de oven tot goudbruin.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Kweepeer, Bladerdeeg, Vierkantjes, Kweepeer Bladerdeeg Vierkantjes