Ga terug
+ servings
kweepeer-bladerdeeg-vierkantjes-recept

Kweepeer Bladerdeeg Vierkantjes Recept

Heerlijke bladerdeeg vierkantjes gevuld met kweepeer. Perfect voor een zoete traktatie.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 2 stuks kweepeer geschild en in blokjes
  • 50 gram suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 stuk ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
  3. Verdeel de kweepeerblokjes over de vierkanten.
  4. Bestrooi met suiker en kaneel.
  5. Vouw de vierkanten dicht en druk de randen aan.
  6. Bestrijk met losgeklopt ei.
  7. Bak 20 minuten in de oven tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Kweepeer, Bladerdeeg, Vierkantjes, Kweepeer Bladerdeeg Vierkantjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!