Ga terug
+ servings
kruimeldeeg-recept

Kruimeldeeg Recept

Dit is een eenvoudig recept voor kruimeldeeg, perfect voor taarten en desserts.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale Tijd: 15 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 8 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Bloem
  • 100 g Suiker
  • 150 g Boter koud en in blokjes

Instructies 

  1. Doe de bloem en suiker in een mengkom.
  2. Voeg de koude boter toe en wrijf met je vingers tot het mengsel op fijne broodkruimels lijkt.
  3. Gebruik het kruimeldeeg zoals gewenst in je favoriete recepten.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 5mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Kruimeldeeg, Crumble Dough
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!