Kruidenbrie in Bladerdeeg Recept
Een heerlijk voorgerecht van kruidenbrie in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 1 sheet Bladerdeeg ontdooid
- 200 g Brie in plakjes
- 1 tablespoon Verse kruiden gehakt
- 1 pc Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Leg de plakjes brie in het midden van het bladerdeeg.
Strooi de gehakte kruiden over de brie.
Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten of tot goudbruin.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg