Ga terug
+ servings
kruidenbrie-in-bladerdeeg-recept

Kruidenbrie in Bladerdeeg Recept

Een heerlijk voorgerecht van kruidenbrie in bladerdeeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 40 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Frans, French
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 1 sheet Bladerdeeg ontdooid
  • 200 g Brie in plakjes
  • 1 tablespoon Verse kruiden gehakt
  • 1 pc Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Leg de plakjes brie in het midden van het bladerdeeg.
  4. Strooi de gehakte kruiden over de brie.
  5. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
  6. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cheese, Kaas
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!