Krab Bladerdeeg Rolletjes Recept
Heerlijke krab bladerdeeg rolletjes, perfect als voorgerecht of snack.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Krabvlees
- 1 pak Bladerdeeg
- 50 g Geraspte kaas
- 1 stuk Ei losgeklopt
- 1 tl Zout
- 1 tl Peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
Mix in een kom het krabvlees, geraspte kaas, zout en peper.
Leg een lepel van het krabmengsel op elk vierkant bladerdeeg.
Vouw de vierkanten dicht en bestrijk met losgeklopt ei.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Bladerdeeg, Crab, Krab, Pastry