Ga terug
+ servings
krab-bladerdeeg-rolletjes-recept

Krab Bladerdeeg Rolletjes Recept

Heerlijke krab bladerdeeg rolletjes, perfect als voorgerecht of snack.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Krabvlees
  • 1 pak Bladerdeeg
  • 50 g Geraspte kaas
  • 1 stuk Ei losgeklopt
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
  3. Mix in een kom het krabvlees, geraspte kaas, zout en peper.
  4. Leg een lepel van het krabmengsel op elk vierkant bladerdeeg.
  5. Vouw de vierkanten dicht en bestrijk met losgeklopt ei.
  6. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Crab, Krab, Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!