Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Kortcake Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor een klassieke kortcake.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
25
minuten
min
Totale Tijd:
40
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
8
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
200
g
Bloem
200
g
Suiker
100
g
Boter
gesmolten
2
Eieren
1
tl
Vanille-extract
1
tl
Bakpoeder
0.5
tl
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg de gesmolten boter, eieren en vanille-extract toe. Meng goed.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak gedurende 25 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cake afkoelen voordat je hem serveert.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
35
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cake, Kortcake
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!