Komkommer Notenbrood Recept
Een heerlijk recept voor komkommer notenbrood.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 100 g Suiker
- 1 stuk Ei
- 1 stuk Komkommer geraspt
- 50 g Noten gehakt
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg het ei toe en meng goed.
Roer de geraspte komkommer en gehakte noten erdoor.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak gedurende 45 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het snijden.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg