Ga terug
+ servings
komkommer-notenbrood-recept

Komkommer Notenbrood Recept

Een heerlijk recept voor komkommer notenbrood.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Bloem
  • 100 g Suiker
  • 1 stuk Ei
  • 1 stuk Komkommer geraspt
  • 50 g Noten gehakt
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 snufje Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder en zout.
  3. Voeg het ei toe en meng goed.
  4. Roer de geraspte komkommer en gehakte noten erdoor.
  5. Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
  6. Bak gedurende 45 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  7. Laat afkoelen voor het snijden.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!