Ga terug
+ servings
knapperige-rijst-snoep-recept

Knapperige Rijst Snoep Recept

Een heerlijk knapperig rijst snoep recept dat perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 20 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 6 cups Rijst ontbijtgranen
  • 1 cup Suiker
  • 1 cup Honing
  • 1 cup Pindakaas

Instructies 

  1. Verwarm de suiker, honing en pindakaas in een pan op middelhoog vuur tot het mengsel glad is.
  2. Haal de pan van het vuur en voeg de rijst ontbijtgranen toe. Roer goed door.
  3. Druk het mengsel in een ingevette bakplaat en laat het afkoelen.
  4. Snijd in vierkantjes en serveer.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Snack, Tussendoortje
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!