Ga terug
+ servings
kip-in-bladerdeeg-recept

Kip in Bladerdeeg Recept

Een heerlijk recept voor kip in bladerdeeg, perfect voor een feestelijke maaltijd.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 servings
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 4 pieces Chicken breasts boneless, skinless
  • 1 package Puff pastry thawed if frozen
  • 1 piece Egg beaten
  • 1 teaspoon Salt
  • 1 teaspoon Pepper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Kruid de kipfilets met zout en peper.
  3. Wikkel elke kipfilet in een plakje bladerdeeg.
  4. Leg de ingepakte kipfilets op een bakplaat en bestrijk met het losgeklopte ei.
  5. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Chicken, Kip, Puff Pastry, Bladerdeeg
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!