Kip in Bladerdeeg Recept
Een heerlijk recept voor kip in bladerdeeg, perfect voor een feestelijke maaltijd.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 4 pieces Chicken breasts boneless, skinless
- 1 package Puff pastry thawed if frozen
- 1 piece Egg beaten
- 1 teaspoon Salt
- 1 teaspoon Pepper
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Kruid de kipfilets met zout en peper.
Wikkel elke kipfilet in een plakje bladerdeeg.
Leg de ingepakte kipfilets op een bakplaat en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Chicken, Kip, Puff Pastry, Bladerdeeg