Kikker Cupcakes Recept
Leuke en heerlijke kikker cupcakes voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcake Beslag
- 200 g Bloem
- 200 g Suiker
- 100 g Boter gesmolten
- 2 Eieren
- 1 tl Vanille-extract
- 1 tl Bakpoeder
- 120 ml Melk
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats de papieren cupcakevormpjes in het muffinblik.
In een grote kom, meng de bloem, suiker en bakpoeder.
Voeg de gesmolten boter, eieren, vanille-extract en melk toe. Meng goed tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen voordat je ze decoreert.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cupcakes, Kikker Cupcakes