Key Lime Cheesecake Recept
Een heerlijke en verfrissende key lime cheesecake, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Bodem
- 200 g Digestive koekjes
- 100 g Boter gesmolten
Vulling
- 600 g Roomkaas op kamertemperatuur
- 200 g Suiker
- 3 Eieren
- 120 ml Limoensap versgeperst
- 1 tl Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 160°C. Vet een springvorm in.
Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter. Druk dit mengsel op de bodem van de springvorm.
Klop de roomkaas en suiker samen tot een glad mengsel. Voeg de eieren één voor één toe, gevolgd door het limoensap en vanille-extract.
Giet het mengsel over de koekjesbodem en bak 60 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 8g | Fat: 30g | Saturated Fat: 18g | Cholesterol: 120mg | Sodium: 350mg | Potassium: 150mg | Sugar: 30g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg