Key Lime Cake Recept
Heerlijke en verfrissende Key Lime Cake, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cakebeslag
- 200 g bloem
- 200 g suiker
- 120 ml melk
- 100 g boter gesmolten
- 2 eieren
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl vanille-extract
- 2 el limoensap vers
- 1 el limoenschil geraspt
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakvorm in.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, en bakpoeder.
Voeg de eieren, melk, gesmolten boter, vanille-extract, limoensap, en limoenschil toe. Meng goed tot een glad beslag.
Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak gedurende 30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cake volledig afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en serveert.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg