Ga terug
+ servings
key-lime-cake-recept

Key Lime Cake Recept

Heerlijke en verfrissende Key Lime Cake, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Cakebeslag

  • 200 g bloem
  • 200 g suiker
  • 120 ml melk
  • 100 g boter gesmolten
  • 2 eieren
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille-extract
  • 2 el limoensap vers
  • 1 el limoenschil geraspt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakvorm in.
  2. In een grote kom, meng de bloem, suiker, en bakpoeder.
  3. Voeg de eieren, melk, gesmolten boter, vanille-extract, limoensap, en limoenschil toe. Meng goed tot een glad beslag.
  4. Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak gedurende 30 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  5. Laat de cake volledig afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en serveert.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cake, Taart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!