Ga terug
+ servings
kersen-kokos-en-pistache-bladerdeeg-recept

Kersen Kokos en Pistache Bladerdeeg Recept

Een heerlijk en eenvoudig recept voor bladerdeeg gevuld met kersen, kokos en pistache.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Fusion, Fusion
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak Bladerdeeg ontdooid
  • 200 g Kersen ontpit en gehalveerd
  • 50 g Kokosrasp
  • 50 g Pistachenoten gehakt
  • 1 stuk Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
  3. Verdeel de kersen, kokosrasp en gehakte pistachenoten over het bladerdeeg.
  4. Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
  5. Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 12g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!