Kersen Kokos en Pistache Bladerdeeg Recept
Een heerlijk en eenvoudig recept voor bladerdeeg gevuld met kersen, kokos en pistache.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak Bladerdeeg ontdooid
- 200 g Kersen ontpit en gehalveerd
- 50 g Kokosrasp
- 50 g Pistachenoten gehakt
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
Verdeel de kersen, kokosrasp en gehakte pistachenoten over het bladerdeeg.
Vouw het bladerdeeg dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot goudbruin.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 12g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg