Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Kersen Dump Cake Recept
Een eenvoudig en heerlijk dessert dat snel te maken is.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
45
minuten
min
Totale Tijd:
55
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
8
porties
Calorieën:
350
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
1
blik
Kersenvlaaivulling
1
doos
Gele cake mix
1
kop
Gesmolten boter
Instructies
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vet een bakvorm in.
Giet de kersenvlaaivulling in de bakvorm.
Strooi de cake mix gelijkmatig over de kersenvlaaivulling.
Giet de gesmolten boter over de cake mix.
Bak gedurende 45 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.
Voedingswaarde
Calories:
350
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
9
g
|
Cholesterol:
40
mg
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
30
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cake, Taart
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!