Ga terug
+ servings
kersen-dump-cake-recept

Kersen Dump Cake Recept

Een eenvoudig en heerlijk dessert dat snel te maken is.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 55 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 blik Kersenvlaaivulling
  • 1 doos Gele cake mix
  • 1 kop Gesmolten boter

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een bakvorm in.
  3. Giet de kersenvlaaivulling in de bakvorm.
  4. Strooi de cake mix gelijkmatig over de kersenvlaaivulling.
  5. Giet de gesmolten boter over de cake mix.
  6. Bak gedurende 45 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 3g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cake, Taart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!